class="post-template-default single single-post postid-22 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Anxietatea din inima ta

Anxietatea din inima ta

Anxietatea din inima ta

Atunci cand ne confruntam cu o boala, indiferent de tipul acesteia, primul instinct pe care il avem este acela de a merge la doctor pentru a primii un tratament, anumite pastile care ne vor ajuta sa ne revenim.

Acesta nu este neaparat un lucru rau, dar nu este neaparat ceea ce ne spune biblia.

Primul caruia ar trebuii sa ne adresam si caruia ar trebuii sa ne rugam, indiferent de problema cu care ne confruntam este Dumnezeu.

Anxietatea, raul din inima ta

Ok, nu spun ca in cazuri extreme, cum ar fi un accident sau lucruri grave nu ar trebuii sa mergem de urgenta la spital, acesta este cu totul alt subiect.

 Dar haideti sa vorbim putin despre anxietate din inima ta, atacurile de panica … mergem la doctor, ne facem toate analizele, dar… surpriza, toate ies bune, totul funcioneaza in parametrii optimi, in organismul nostru si totusi… suntem neputinciosi si traim stari foarte urate.

Psihologii, psihoterapeutii, nu au o formula magica, nu au un raspuns exact si categoric cu privire la aceste stari.

Intrebarea mea este, ce putem face cand doctorii nu au un raspuns cu privire la problema noastra ?

 

Cand doctorii nu au raspunsul, Dumnezeu il are 

Dupa ce vei face nenumarate analize si vei primii acelasi raspuns “ totul este in regula “, desii tu faci eforturi mari pentru a putea sta in picioare, cel mai probabil vei apela la Dumnezeu, fiind ultima solutie, desii ar fi trebuit sa fie prima.

Anxietatea, atacurile de panica si depresia, din pacate, in cele mai multe cazuri vin la pachet si sunt un semn ca trebuie sa schimbi ceva in modul tau de viata, in gandirea ta, trebuie sa faci anumite schimbari pentru ca, corpul tau a cedat oarecum, fiind fortat prea tare.

Anxietatea din inima ta

Cum spuneam mai sus, psihologii, psihoterapeutii, medicamentele, nu vor face de cat sa amelioreze intr-o oarecare masura intensitatea acelor stari urate pe care le simtit, dar nu vor inlatura cauza, ceea ce inseamna ca acele stari vor reaparea, mai devreme sau mai tarziu atata timp cat cauza/cauzele care le-au declansat, se afla inca in interiorul nostru.

Daca avem o masea stricata, putem lua calmante care ne vor ajuta pe moment, pentru cateva ore, dar atata timp cat maseaua nu va fi scoasa, durerea va continua sa reapara.

Anxietatea din inima ta si atacurile de panica au si o parte buna

 
Acestea pot fi acel ” sut in fund ” de care avem nevoie pentru a schimba unele lucruri rele, obiceiuri, dependente daunatoare din viata noastra.

Dumnezeu poate permite aceste lucruri in viata noastra pentru a ne da un semn ca trebuie sa ne apropiel de EL si sa incercam sa-L cunoastem mai bine.
 
Trebuie sa realizezi ca tu esti sigurul care, cu adevarat poate scoate anxietatea din inima ta.
 
Nu te astepta sa te rogi acum odata si ca prin minune, totul sa treaca… Dumnezeu nu lucreaza in felul acesta.Este un examen pe care v-a trebuii sa il treci singur, sa inveti ceva din ele si sa nu mai repeti greselile in viitor.

dupa anxietate

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!