class="post-template-default single single-post postid-28 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Psihoterapia pentru anxietate – Cat costa ?

Psihoterapia pentru anxietate – Cat costa ?

Psihoterapia pentru anxietate, poate fi necesara in combaterea starilor anxioase si a atacurilor de panica

In functie de gradul de anxietate, pentru tratarea acesteia este posibil sa aveti nevoie de cateva sendinte la psihoterapeut.
 
 
Aceste sedinte, impreuna cu un tratament medicamentos adecvat, cu schimbarea stilului de viata si nu in ultimul rand cu rugaciune si credinta
 
Ne vor ajuta sa trecem peste acele stari teribile provocate de anxietate si de atacurile de panica.
 
Problema poate aparea insa la costurile celor mentionate mai sus, pentru ca, cu exceptia rugaciunii si a credintei, toate celelalte costa bani.
 
Psihoterapia pentru anxietate se situeaza cu siguranta in varful topului, o sedinta fiind in jur de 200 ron pentru o ora.
 
Psihoterapia pentru anxietate - Cat costa ?
 
Poate pentru unii nu este o suma mare, dar avand in vedere ca vei avea nevoie de 5-7 sedinte, in medie, nu poate fi accesibil pentru toata lumea.
 
Am intalnit oameni care au spus ca nu isi pot permite sedinte de psihoterapie, oameni pe care am incercat sa ii ajut cum am putut, cu anumite sfaturi si tehnici “furate” de la psihoterapeuti.
 
De aceea, daca citesti acest articol si te confrunti cu stari anxioase si atacuri de panica, te astept pe email/facebook/instagram si vom gasi o solutie impreuna dar, este foarte important de stiut ca tu esti singurul care poate invige anxietatea si atacurile de panica.
 
Nici un psiholog/psihoterapeut, nici o sedinta de psihoterapie nu te vor face sa scapi de anxietate, ei doar iti vor da anumite sfaturi si te vor invata anumite tehnici care te vor ajuta, mai mult sau mai putin, sa te controlezi.
 
Psihoterapia pentru anxietate este indicata in anumite cazuri, totusi, trebuie sa retinem ca noi suntem singurii care ne putem ajuta cu adevarat.
 
Psihoterapia pentru anxietate

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!