class="post-template-default single single-post postid-31 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Corona virus inteles altfel

Corona virus inteles altfel

Am auzit nenumarate teorii ale conspiratiei cu privire la acest corona virus.

Odata cu acest virus au aparut din senin pe posturile de stiri tot felul de minti luminate,cercetatori si intelepti, fiecare spunandu-ne ce si cum trebuie sa facem.

Pe mine, personal, acest corona virus ma sperie in egala masura in care ma sperie raceala.

corona virus inteles altfel

Sunt multe intrebari pe care oamenii si le pun, incepand de la durata acestei “nebunii” pana la ceea ce se poate ascunde de fapt dupa corona virus.

Nu vom intra in acest subiect, ar fi total inutil pentru ca fiecare ne putem da cu parerea dar asta nu ajuta cu absolut nimic in afara faptului de a panica si mai mult oamenii.

corona virus inteles altfel

Intrebarea mea este una singura:

Ce vom face cand se vor termina banii si provizile pe care le mai avem ? Sigur, ne va ajuta guvernul ! – Asta a fost una dintre glume…

Totusi, cei care inca mai avem un ban pus de o parte pentru “zile negre” suntem cat de cat mai linistiti, problema este la cei care supravietuiau la limita de pe o luna pe alta sau chiar de pe o zi pe alta.

Ce vor face acesti oameni ?

Observ ca la televizor se vorbeste putin spre deloc despre asta, dar in timp ce noi stam linistit deocamdata in casele nostre, un om care nu mai are ce pune pe masa familiei lui se gandeste ce este de facut in aceasta situatie.

Incearca sa te pui in pielea unui astfel de om si spune-mi, tu ce ai face cand copilul tau ti-ar spune ca ii este foame? Exact, orice !

corona virus inteles altfel

Corona virus inteles altfel

Nu va trece mult timp pana vom auzi din ce in ce mai des de spargeri, talhari si chiar mai rau de atat.

Disperarea , neputinta si faptul ca la puscarie li se ofera ceea ce in libertat nu mai pot avea, ii va face pe multi sa actioneze in acest sens.

Acesta este un adevar la care multi dintre noi nu se gandesc si incearca sa ocoleasca sau sa evite subiectul.

In aceste conditii, daca lucrurile vor continua la fel, parerea mea este ca legea martiala nu mai pare a fi atat de departe.

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!