class="post-template-default single single-post postid-29 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Anxietatea poate reveni

Anxietatea poate reveni

Anxietatea poate reveni atata timp cat nu renuntam sau remediem cauza care a declansat-o.

Majoritatea persoanelor care se confrunta cu anxietate, atacuri de panica, depresie, tind sa creada ca odata disparute acestea nu mai pot aparea din nou, total gresit !

anxietatea revine

Daca ai urmat un tratament medicamentos, ai fost la psihoterapeut si ai reusit sa scapi de acele stari anxioase, nu inseamna ca acestea nu vor mai aparea.

Haideti sa luam un exemplu: Atunci cand ai o masea stricata, se umfla si te doare, corect ?

Daca vei lua antibiotice si calmante, cel mai probabil in cateva zile iti va trece, DAR … daca nu o vei repara sau indeparta de acolo, cu siguranta te va durea din nou.

La fel este si cu anxietatea, o putem calma si chiar invinge prin diverse mijloace, dar daca ne continuam stilul de viata si persistam in obiceiurile, dependentele noastre, care ne-au declansat acele stari, cu siguranta anxietatea poate reveni.

Desii este destul de greu sa facem asta, putem gasii si o parte pozitiva atunci cand suferim de anxietate si atacuri de panica.

Acestea apar ca un semnal, incercand sa iti spuna ca trebuie sa schimbi ceva in stilul tau de viata, in comportamentul tau si in felul de a gandii.

scapa de anxietate

Este foarte important sa  gasesti cat mai multe lucruri care sa-ti faca placere si cu, care sa iti ocupi timpul.

Atunci cand ai anumite pasiuni, constructive desigur, nu vei mai merge la “pacanele” pentru ca te plictisesti, nu vei mai face excese de alcool, tutun, nu vei mai fi trist mereu gandindu-te si facandu-ti diverse scenarii total aiurea in mintea ta.

In concluzie, nu te baza pe faptul ca daca ti s-a intamplat odata, nu se mai poate intampla, anxietatea poate reveni.

Evita excesele de orice fel, remediaza sau exclude total cauza care a declansat anxietatea prima data, gandeste pozitiv, gaseste lucruri care iti fac placere, petrece cat mai mult timp cu cei dragi si incearca sa te gandesti mai mult la altii, nu doar la tine, ajuta cat de mult poti fara a avea asteptari, aceste lucruri iti vor oferii o implinire spirituala, atacurile de panica si starile anxioase vor ramane doar o amintire urata si o lectie din care ati invatat ceva util ! 

anxietatea poate reveni

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!