class="post-template-default single single-post postid-32 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Nu te mai ingrijora, este inutil !

Nu te mai ingrijora, este inutil !

Am primit zilele acestea un sfat foarte bun din partea unei persoane ” Nu te mai ingrijora, este inutil “.

Am cazut putin pe ganduri si am incercat sa-mi analizez putin viata.

De fiecare data cand m-am ingrijorat asupra unei probleme, nu am facut nimic altceva decat sa o amplific.

nu te mai ingrijora, este inutil

Viata pe care o traim in aceasta perioada ne face sa ne ingrijoram inutil si excesiv de mult asupra lucrurilor care vor urma.

Fie ca e vorba de ingrijorare financiara, ingrijorare pentru ziua de maine, fiecare dintre noi ne facem prea multe griji asupra celor ce se vor intampla in viata noastra.

Uitam destul de usor ca ziua de maine nu ne apartine, aceasta este a Domnului.

nu te mai ingrijora, este inutil

Atunci cand iti spui ca vei face maine o fapta buna, vei vorbii maine cu o persoana draga, le vei spune maine parintilor tai ca ii iubesti etc, ar trebuii sa te gandesti ca maine poate fi prea tarziu.


De asemenea, sunt multi oameni care isi fac foarte multe griji asupra vietii lor, oameni care se ingrijoreaza in privinta sanatatii lor facand din asta o obsesie.

Nu spun ca nu este bine sa incerci sa iti pastrezi sanatatea si un stil de viata sanatos, chiar din contra.

Dar, atunci cand te ingrijorezi excesiv de mult, fiindu-ti teama de moarte, aceste griji nu iti vor prelungii viata, nu te vor ajuta cu absolut nimic, din contra… iti vor face rau.

Nu te mai ingrijora, este inutil !!

Inchei acest articol cu intrebarea pe care le-a pus-o Iisus Hristos ucenicilor sai: Pot oare ingrijorarile voastre sa va prelungeasca viata chiar si cu o lungime de cot ?

1Petru 5:7. Lăsaţi pe seama Lui toate îngrijorările şi neliniştile voastre, căci El se gândeşte mereu la voi şi este atent la toate lucrurile care vă afectează

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!