class="post-template-default single single-post postid-38 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Nimeni nu ma intelege …

Nimeni nu ma intelege …
“Toata lumea crede ca exagerez, nimeni nu ma intelege

Majoritatea oamenilor, chiar si cei apropiati vor avea tendinta de a crede ca exagerezi, atunci cand incerci sa le explici simptomele si stariile pe care le ai.

nimeni nu ma intelege

Nu trebuie sa ii judeci sau sa te descurajezi spunand ” nimeni nu ma intelege “.

Iti propun un exercitiu de imaginatie.

Gandeste-te cum erai inainte de primul atac de panica, inainte de a avea acele stari de anxietate.

nimeni nu ma intelege

Acum ca stii exact cum se simt, daca cineva ar fi incercat sa iti explice aceste senzatii si stari, cel mai probabil nu l-ai fi inteles.

E greu pentru cineva sa inteleaga cum un om in toata firea, care pana mai ieri era plin de energie, astazi nu poate sa mearga pana la magazin…

Nimeni nu ma intelege

Nu incerca sa iti explici nici macar tie aceste stari.

Un lucru foarte important este sa reusesti sa identifici lucrul sau lucrurile care au declansat anxietatea si atacurile de panica.

La fel de important este sa vezi unde te afli, care este nivelul de anxietate.

Sunt mai multe tipuri prin care se poate manifesta, de la anxietate minora pana la cea majora.

In fucntie de asta, bineinteles ca si stariile prin care treci vor fi diferite. In caz ca nu reusesti singur sa aflii aceste informatii, poti apela la un psiholog.

In incheierea acestui articol, vreau sa va rog inca odata sa nu judecati pe cineva daca nu va intelege starea dumeavoastra.

nimeni nu ma intelege

Este aproape imposibil pentru cineva care nu a trecut prin asa ceva sa inteleaga.

Nu va simtiti insa singuri si neintelesi, puteti vorbii cu oameni care au trecut sau inca trec prin asta si cu siguranta va vor ajuta cu sfaturi si vor fi alaturi de voi.

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!