class="post-template-default single single-post postid-35 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Fericirea este o alegere !

Fericirea este o alegere !

Poate suna ciudat aceasta afirmatie dar fericirea este o alegere.

Daca stam putin si ne gandim in profunzime la aceasta afirmatie, vom vedea ca avem nenumarate motive de a fi fericiti, multumiti si bucurosi pentru ceea ce avem si ceea ce suntem.

fericirea este o alegere

La fel de adevarat este faptul ca viata pe care o traim in aceste timpuri este destul de dificila, mai ales in aceasta perioada si majoritatea dintre noi tindem sa vedem doar problemele cu care ne confruntam, fie financiare, sentimentale etc.

Omitem in acest fel sa apreciem lucrurile marunte, lucruri pe care consideram ca le meritam, ca ni se cuvin, considerandu-le banale.

Fericirea este o alegere pe care noi trebuie sa o facem.

Tindem sa ne facem planuri, avem asteptari si sperante la standarde inalte in ceea ce priveste viitorul, dar de asemenea omitem un fapt extrem de important: Ziua de maine nu ne apartie, este a Domnului.

fericirea este o alegere

Sunt de parere ca ar trebuii sa ne focusam si sa ravnim mai mult la linistea, fericirea si pacea spirituala, a sufetului nostru, de cat sa aspiram la ultimul model de masini si alte asa zise bucurii ale vietii pe acest pamant.

Fericirea este o alegere

Sunt multi oameni care nu se pot bucura de lumina zile si v-as propune un exercitiu in acest sens.

Incercati sa va legati la ochi pentru 30 de minute si sa va continuati dupa aceea trebuile casnice sau ceea ce aveti de facut. Pe mine personal, acest lucru m-a ajutat sa inteleg oarecum diferit si sa apreciez aceste lucruri pe care majoritate dintre noi consideram ca ni se cuvin.

Va indem si pe voi sa reflectati asupra vietii voastre si sa priviti in jos, la cei cu adevarat incercati de soarta, nu doar in sus.

fericirea este o alegere

Sunt sigur ca dupa ce vei face acest lucru, iti vei da seama ca ai mai multe motive de a fi fericit si multumit cu ceea ce esti si cu ceea ce ai decat de a fi nemultumit mereu datorita lucrurilor pe care poate nu ti le permiti.

Este perfect normal ca fiecare dintre noi sa aspiram la mai mult, sa ne dorim mai mult, dar este foarte important sa constientizam ca putem obtine mai mult pas cu pas, muncind si perseverand.

Concluzie – Fericirea este o alegere 

Problema noastra este ca ne dorim totul acum, in acest moment si nu suntem dispusi sa facem prea multe pentru ceea ce ne dorim, am vrea totul “de-a gata”.

In incheiere, am si eu o intrebare pentru tine, Daca ai stii ca astazi este ultima ta zi, ai mai face ceea ce urmeaza sa faci ? 

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Back to top
error: Content is protected !!