class="post-template-default single single-post postid-36 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Credinta vindeca anxietatea?

Credinta vindeca anxietatea?

Credinta vindeca anxietatea, atacurile de panica, depresia si fricile. Lipsa credintei poate duce la stari anxioase, depresie etc. de aceea, multi oameni se intreaba: Credinta vindeca anxietatea?

credinta vindeca anxietatea

Varianta scurta de raspuns ar fi foarte simpla: DA !

Ok, dar am inceput si eu sa am credinta, am inceput sa ma rog… de ce inca nu imi trece?
De asemenea raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu:

Cu Dumnezeu nu faci afaceri! – Ce inseamna asta ? 

Anxietatea si atacurile de panica, daca nu sunt provit din cauze concrete precum: moartea unei persoane dragi sau orice altceva care te-ar putea afecta foarte mult emotional, apar ca un semn ca trebuie sa schimbi ceva in stilul tau de viata.

Eu personal nu am avut un motiv anume care sa-mi declanseze anxietatea, problema era la mine si la stilul meu de viata, la viciile mele si la faptul ca nu puteam spune STOP.

Excesele, de orice fel ar fi, nu sunt bune si mai devreme sau mai tarziu cand se vor aduna, vor face BOOM.

Excesul de: tutun, alcool, bauturi energizante, alimentatie haotica, noptiile nedormite, jocurile de noroc etc. toate acestea se vor resimtii mai devreme sau mai tarziu.

Acum, sa nu se inteleaga gresit. Si eu sunt fumator, mai beau cate o bere doua… nu e vorba despre asta.

Desii nu multi oameni iti vor spune asta, eu am ajuns la concluzia ca poti face ABSOLUT ORICE atata timp cat nu o duci in extrema.

Stilul de viata este foarte important. Dar, sa revenit la ceea ce vorbeam mai sus, credinta vindeca anxietatea ?

credinta vindeca depresia

Am sa incerc sa explic pe intelesul tuturor expresia Cu Dumnezeu nu faci afaceri!

Daca atunci cand ti-a fost bine si nu iti pasa de Dumnezeu, nu iti pasa de credinta pentru ca ” nu aveai timp de asa ceva “, acum cand cel mai probabil stai mai mereu in casa ar fi momentul potrivit sa incerci sa-l cunosti pe Dumnezeu.

Cu siguranta nu va ramane indiferent la rugaciunile tale, daca acestea vor venii din suflet si iti vei dorii cu adevarat sa schimbi ceva in viata ta.

Daca crezi ca te vei ruga un timp pana iti vei revenii si dupa iti vei relua stilul de viata de inainte, vei avea o mica … surpriza. Ghici ce? Vei “cadea” inapoi …

Concluzie: ” Credinta vindeca anxietatea ? “

Ar fi foarte mult de vorbit pe aceasta tema, dar ideea e foarte simpla:

  • Daca esti un om credincios, un om calculat,echilibrat si cu credinta in Dumnezeu, probabil nu vei ajunge niciodata aici, sa citesti acest articol.
  • Daca nu l-ai “cunoscut” inca pe Dumnezeu, e momentul sa o faci.

Apuca-te de citit biblia, incepe sa te rogi si cu ajutorul Lui vei reusii sa iti schimbi stilul de viata actual in unul mai bun, unde anxietatea si atacurile de panica vor ramane doar niste “amintiri urate”.

credinta vindeca anxietatea

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!