class="post-template-default single single-post postid-33 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Ce o sa spuna lumea ?

Ce o sa spuna lumea ?

Intrebare: ce o sa spuna lumea ?

Raspuns: cui ii pasa?

De cate ori ati vrut sa incercati ceva nou, ceva ce va pasioneaza dar undeva in coltul mintii parca cineva iti soptea
Nu face asta, ce vor spune ceilalti ?, te vei face de rusine, nu e pentru tine ” ? Sunt convins ca de multe ori…
ce o sa spuna lumea
Poate nu vei reusii, poate iti vei da seama ca acea activitate nu este pentru tine sau ca ai gresit facand aceasta alegere, dar, daca aceasta decizie iti va schimba viata in bine, te va schimba pe tine… nu e pacat sa nu incerci, sa pierzi aceasta ocazie de frica unui esec ?
Singura intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem inainte de a face ceva este: Ce va spune Dumnezeu, oare alegerea aceasta este pe placul lui?
Aceasta este singura care ar trebuii sa ne preocupe.
Nici una din cunostintele tale sau chiar persoanele pe care le numesti prieteni, nu vor fi alaturi de tine cand vei avea cu adevarat o problema, o cumpana in viata, cei ce te vor sustine neconditionat.
Cei mai buni prieteni pe care fiecare dintre noi putem sa ii avem, sunt parintii, familia noastra si bineinteles cel ce va fi mereu alaturi de noi, prezent in viata noastra ( desigur, daca il acceptam ), Dumnezeu !
ce o sa spuna lumea
Poate ca vei spune ca ai cativa prieteni adevarati, care sunt alaturi de tine si te sustin indiferent de situatie.
Este posibil, dar te rog retine un singur lucru: toti iti vor spune ca vor sa te vada bine, dar niciodata mai bine ca ei.
Daca vei trece peste ei si iti va merge putin mai bine decat le merge lor, cu siguranta va aparea invidia si cel mai probabil acea prietenie indestructibila dintre voi va incepe sa “scartaie” din anumite motive.
Concluzie – Ce o sa spuna lumea ? 
In incheiere, recomandarea mea este sa nu ai asteptari, sa nu-ti pui sperantele, sa nu vorbesti mai mult de cat este necesar cu nimeni in afara de familia ta si de Dumnezeu.

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!