class="post-template-default single single-post postid-37 single-format-standard wp-custom-logo wp-embed-responsive unselectable aa-prefix-despr-">

Atac de panica sau infarct ?

Atac de panica sau infarct ?

Cum deosebim un atac de panica de un infarct ?

In timpul unui atac de panica, mai ales daca te confrunti prima data cu asa ceva, vei putea crede ca este vorba de un infarct datorita simptomelor foarte asemanatoare intre cele doua.

atac de panica

Exista cateva modalitati prin care poti distinge atacul de panica de un infarct dar, cea mai importanta si reprezentativa este urmatoarea:

Infarctul se va produce la aproximativ 5-10 secunde dupa ce vei resimtii simptomele.

In timpul unui atac de panica simptomele si starile se vor mentine de la 10-20 de minute ajungand chiar la cateva ore.

atac de panica

Este important de stiut ca starile, simptomele si chiar durata unui atac de panica, difera de la persoana la persoana in functie de gradul de intensitate cu care acesta se manifesta.

Pentru majoritatea persoanelor, atacul de panica se va atinge maximul in primele 10-20 de minute urmand sa se amelioreze dupa.

Cu alte cuvinte, primele 10-20 de minute vor fi resimtite cu cea mai mare intensitate fiind dificil de controlat pentru o persoana care nu s-a mai confruntat cu asa ceva si chiar pentru cineva care a mai trecut prin atacuri de panica.

atac de panica

Datorita simptomelor si starilor asemanatoare, oamenii au tendinta de a confunda atacul de panica cu infarctul ceea ce nu face decat sa mareasca intesitatea starilor pe care le vei simtii.

FOARTE IMPORTANT este sa constientizam faptul ca ceea ce traim in primele 10-20 de minute, in timpul unui atac de panica, este tot ceea ce ne poate face acesta. Nu se poate intampla nimic mai rau.

Nu vei lesina, nu vei cadea din picioare, nu vei innebuni si cel mai importantNu Vei Muri !

Despre Anxietate

despreanxietate.ro este un blog bazat pe anxietate, atacuri de panica, depresie si religie. Vorbim detaliat despre toate acestea, despre cum putem sa trecem peste ele si din ce cauze apar.

Leave a Reply

Back to top
error: Content is protected !!